Waarom kiezen ondernemers voor DURF Company?

 

Met DURF Company haal je HR-kennis in huis op de manier zoals jou dat het beste past. Wij zijn expert in HR, verzuim en re-integratie, werving en arbeidsgeschillen en organisatieontwerp. Wij werken alleen met ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die willen professionaliseren en geholpen willen worden bij duurzame groei. Omdat wij dagelijks werken met deze ondernemers kennen en herkennen wij hun uitdagingen.

 

‘We zien heel veel uitdagingen waar het MKB mee kampt: van hoog personeelsverloop, de juiste mensen binnenhalen, adequate borging van personeelszaken, talentontwikkeling tot complex en lastig ‘personeelsgedoe’.

 

DURF Company is opgezet door Robert-Jan Jonker en Harry de Groot. Zij zijn beiden gepassioneerd ondernemer en hebben een schat aan HR-kennis en praktijkervaring. Het is de combinatie van hun HR-expertise en ondernemerschap, gecombineerd met het team van HR-experts en HR-specialisten, dat DURF Company onderscheidt. 

 

 

 

Het probleem

Het groot-MKB en corporate-organisaties hebben HR-experts, daarmee kennis en geldmiddelen in huis (of kunnen die inhuren) om in te spelen op de uitdagingen die er liggen op het gebied van Personeel en Organisatie.

Voor veel MKB-ers in het midden- en kleinbedrijf is het niet eenvoudig om HR betaalbaar en professioneel te kunnen regelen. Ondernemers weten vaak niet waar te beginnen. Daarnaast kijken ze aan tegen hoge tarieven van bijvoorbeeld een accountant die soms kan adviseren met HR-zaken of een jurist die arbeidscontracten ieder jaar controleert. Maar een accountant is geen HR-specialist en voor iets complexere zaken een jurist inschakelen is zeer kostbaar

 

‘Wij geloven in focus en doen waar je goed in bent’

 

Vanuit die overtuiging hebben we onze visie en missie geformuleerd. Want als je bedrijf groeit en groter wordt groeit het gedoe vaak mee. Op tijd beginnen met professionele HR in huis halen voorkomt heel veel onnodig en kostbaar leergeld. 

 

Visie

Focus vraagt om durven loslaten en durf draait om moed en wilskracht. Wij geloven dat ondernemers die durven te kiezen succesvoller zijn. Met HR-dienstverlening maken we focus mogelijk voor iedere ondernemer.

 

Missie

Met een bewezen methode en gedreven door passie maken we professionele HR-dienstverlening betaalbaar voor het MKB. Door (complexe) personeelszaken bij onze HR-specialisten te beleggen kunnen ondernemers zich volledig richten op hun kernactiviteiten.

 

 

wat onze klanten zeggen

 

Ons verhaal en kijk op HR en ondernemerschap wordt inmiddels door vele klanten onderkent. Wat het hen heeft opgeleverd? Quotes van onze klanten:

 

> ‘zaken overkomen me niet meer, ik ben meer in control

 

> ‘nu HR-zaken op orde zijn, voel ik dat ik ook kan groeien

 

> ‘met HR-kennis in huis, is er zoveel rust ontstaan bij mij’

 

> ‘vroeger hoopte ik dat ik juist handelde, nu weet ik dat het goed is geregeld

 

> ‘had ik maar eerder HR-kennis in huis gehaald, dat had me veel geld bespaard

 

> ‘fijn, een bedrijf die gewoon helpt mijn problemen op te lossen

 

> ‘geen moeilijke en dure woorden, HR in heldere taal

 

 

 

Wat zijn de voordelen als je DURF Company inzet? 

 

Persoonlijk

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en hun drijfveren en maken makkelijk verbinding met onze klanten; omdat geloven dat dit noodzakelijk is om ècht te begrijpen wat de vraagstelling is. Onze werkwijze is dan ook oprecht en persoonlijk. We begrijpen dat we in het hart van jouw organisatie komen. We geven eerlijk advies en durven onze mening te geven. 

 

Wij bundelen krachten

Met een groep eigen HR-experts en een grote flexibele schil bundelen we onze krachten. Deze schil beschikt over het DNA dat wij verwachten van de mensen waarmee wij werken. Wij zorgen dat de best passende HR-experts bij jou aan de slag gaan. Indien de opdracht groter is en het meerdere projecten omvat, geven wij er de voorkeur aan met meerdere HR-experts te werken. Dat betekent concreet: efficiënt werken tegen de beste prijs.

 

Maatwerk

Omdat geen ondernemer hetzelfde is, en iedere ondernemer eigen wensen heeft wat de uitvoering van personeelszaken, hebben we het Mix & Match model ontwikkeld. Daarmee krijg je flexibele HR-expertise in huis op de manier die bij jou past. Van een strippenkaart tot HR-opdracht en van een HR-abonnement tot een HR-interimmer; jij hebt de keuze hoe we jou helpen.

 

Samen

HR gaat over mensen en organisaties. Jij kent jouw bedrijf als geen ander. Jouw input met onze vakkennis zorgt dat 1+1 = 3. Wij inspireren graag en laten je kansen zien, maar benoemen ook de risico’s. Samen bespreken we wat we zien en gezamenlijk bekijken hoe en welke stappen we zetten om jou en je bedrijf te helpen bij professionalisering en duurzame groei.

 

 

 

Wat kenmerkt DURF Company

 

Ondernemerschap

Met een ruime blik zijn we oprecht nieuwsgierig naar jouw bedrijf. Welke hobbels heb je moeten nemen? Wat drijft jou als ondernemer? Voor welke uitdagingen sta je nu? En waar wil je naar toe met je bedrijf?

Wij luisteren en onderzoeken, zonder te oordelen. Aan de hand hiervan komen wij met een analyse, advies en met concrete voorstellen. Met elkaar bepalen we of en hoe we met jouw HR-vraagstukken aan de slag gaan.

 

Bevlogenheid

We hebben bij heel veel bedrijven al gezien dat investeren in medewerkers actief bijdraagt aan het bedrijfsresultaat: meer productiviteit, meer rendement en minder verloop en verzuim. Gedreven door passie en plezier helpen we ondernemers bij groei en professionalisering van hun bedrijf. Wij zijn bevlogen in onze aanpak en tegelijkertijd hebben we een nuchtere kijk op ondernemen: we zijn open, eerlijk en handelen pragmatisch. 

 

Waarde toevoegen

Bij geloven niet in dikke rapporten of zware studies, maar in concrete handvatten en praktische aanbevelingen. Wij zorgen voor de ondersteuning die bij jou past en die nodig is om jouw medewerkers van maximale toegevoegde waarde te kunnen laten zijn. Van het regelen en beheren van de personeelsadministratie, het werven van de juiste medewerkers, het voorkomen van ‘personeelsgedoe’, het verlagen van ziekteverzuim en personeelsverloop tot het uitwerken van een plan om mensen aan je bedrijf te blijven binden.

 

De kern en flexibele schil

Naast een kern van vaste medewerkers hebben we een grote schil van HR-experts met ieder z’n eigen talenten en expertise. Dit zorgt ervoor dat we een wendbare organisatie zijn, snel kunnen schakelen en dat we een verscheidenheid aan HR-kennis in huis hebben. 

 

 

Eigenlijk is het heel simpel

 

Iedere ondernemer weet waar hij veel kennis van heeft èn waar zijn kracht ligt.

Maar ook waar zijn kennis ontoereikend is of wat hij lastig en tijdrovend vindt.

 

Wij durven daarom te stellen:

HR is geen kostenpost maar een investering in je bedrijf. 

Want HR is een vak, ons vak.