Ontdek onze partners

Wij werken samen met samenwerkingspartners die kwaliteit leveren
in hun eigen vakgebied èn passen bij de waarden van DURF Company.
 
Tegen onze klanten zeggen we ‘zorg voor focus en doe waar je goed in bent’.
Om full service HR-dienstverlening te kunnen bieden doen wij vanzelfsprekend hetzelfde.

 

 

 

Buddee: een slim HRM-platform voor MKB bedrijven. De missie: Bij Buddee willen we het leven en het werk voor iedereen beter, simpeler en leuker maken.  Hoe doen wij dit doen? Buddee creëert een werkomgeving van nu, door alle personeelszaken te bundelen in één digitale omgeving. Zo heb je als ondernemer en medewerker altijd je personeelszaken bij de hand, bespaar je tijd en behoud je je focus.
 

Buddee

Buddee: een slim HR-platform voor MKB bedrijven.

De missie: Bij Buddee willen we het leven en het werk voor iedereen beter, simpeler en leuker maken.

Hoe doen wij dit doen? Buddee creëert een werkomgeving van nu, door alle personeelszaken te bundelen in één digitale omgeving. Zo heb je als ondernemer en medewerker altijd je personeelszaken bij de hand, bespaar je tijd en behoud je je focus.

Samen met DURF Company biedt Buddee voor het MKB een totaal oplossing omtrent alle HR-zaken. De sterke combinatie tussen moderne gebruiksvriendelijke HR software en HR kennis/expertise zorgt ervoor dat je als ondernemer volledig wordt ontlast.

 

Gratis demo

 

Vertrouwenspersonen

Als werkgever wil je een veilige werkplek creëren voor je medewerkers. Een omgeving mensen zich kunnen ontplooien en van maximale toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie.

Dat gaat niet als medewerkers te maken krijgen met ongewenst gedrag en dit vervolgens niet naar buiten durven brengen. De gevolgen die hiervan kunnen zeer schadelijk zijn voor zowel mens als organisatie. Om je medewerkers een veilige werkplek te bieden geloven wij in de toegevoegde waarde van een extern vertrouwenspersoon. 

DURF Company is een HR bedrijf die focust zich volledig richt op HR. Om te kunnen voldoen aan de behoefte die er is hebben we gezocht naar samenwerkingspartners. Externe vertrouwenspersonen die een opleiding tot vertrouwenspersoon hebben genoten, hun vak verstaan en een gecertificeerd zijn.

 

Vertrouwenspersonen

Meet het werkgeluk! Met Moodindicator weet je simpel en laagdrempelig hoe je werknemers ervoor staan: je meet letterlijk het werkgeluk en de betrokkenheid. En we weten inmiddels hoe belangrijk dat is voor bijvoorbeeld ziekteverzuim. Maar ook verloop, onderlinge relaties, het contact met de leidinggevende, de taken die hij krijgt en nog veel meer. Werkgeluk omvat veel meer dan alleen maar de vraag hoe iemand in zijn vel zit. Geen saaie uitgebreide rapportages maar een overzichtelijk online dashboard die je op elk moment van de dag laat zien hoe het ervoor staat.
 

Moodindicator

Weten wat er speelt in je organisatie en de teams is erg belangrijk. Wat gaat goed, wat minder en wat niet? Wat speelt er? Welke trends kun je herkennen? Welke verbeteracties kunnen we ondernemen? Zeker in deze tijd is het uiterst belangrijk om verbinding met je mensen te houden.

Meet het werkgeluk

Met Moodindicator weet je simpel en laagdrempelig hoe je werknemers ervoor staan: je meet letterlijk het werkgeluk en de betrokkenheid. En we weten inmiddels hoe belangrijk dat is voor bijvoorbeeld ziekteverzuim. Maar ook verloop, onderlinge relaties, het contact met de leidinggevende, de taken die hij krijgt en nog veel meer. Werkgeluk omvat veel meer dan alleen maar de vraag hoe iemand in zijn vel zit. Geen saaie uitgebreide rapportages maar een overzichtelijk online dashboard die je op elk moment van de dag laat zien hoe het ervoor staat.

Op de juiste plek

Hoe fijn zou het zijn als er een online werkgelukmeter is die realtime laat zien hoe het met hen gaat? Dat je gemakkelijk en continu weet wat er speelt? Welke trends er zijn? Zonder dat het je extra tijd kost. En hoe fijn zou het zijn als dit de duurzame inzetbaarheid bevordert, omdat je met zekerheid kunt zeggen dat jouw mensen op de juiste plek zitten?

Succesvolle leidinggevenden weten hoe belangrijk werkgeluk is en wat de gevolgen zijn als je niet investeert in werkgeluk. Denk hierbij aan onverhoopte kosten die je maakt als gevolg van ziekteverzuim, het niet-productief zijn, telkens nieuwe mensen in moeten werken. Het zijn allerlei factoren die de duurzame inzetbaarheid negatief beïnvloeden. Daarom is het van levensbelang om te investeren in duurzame inzetbaarheid – de juiste man of vrouw op de juiste plek.

 

Naar website

MEER WETEN OVER SAMENWERKEN?

Alleen gaat het sneller,

samen kom je verder.