Ontdek onze partners

Wij werken samen met samenwerkingspartners die kwaliteit leveren
in hun eigen vakgebied èn passen bij de waarden van DURF Company.
 
Tegen onze klanten zeggen we ‘zorg voor focus en doe waar je goed in bent’.
Om full service HR-dienstverlening te kunnen bieden doen wij vanzelfsprekend hetzelfde.

Buddee: een slim HR-platform voor MKB bedrijven.  De missie: Bij Buddee willen we het leven en het werk voor iedereen beter, simpeler en leuker maken.  Hoe doen wij dit doen? Buddee creëert een werkomgeving van nu, door alle personeelszaken te bundelen in één digitale omgeving. Zo heb je als ondernemer en medewerker altijd je personeelszaken bij de hand, bespaar je tijd en behoud je je focus.Go4People is een netwerkorganisatie van gedreven vakspecialisten op het snijvlak van mens en organisatie. Inmiddels heeft Go4People veel kennis opgebouwd en praktische ervaring opgedaan met Zelforganisatie, Agile belonen, individuele- en teamontwikkeling en herstructurering. Kennis en vaardigheden die, juist ook vanuit de praktijk, frequent worden opgefrist. Meet het werkgeluk! Met Moodindicator weet je simpel en laagdrempelig hoe je werknemers ervoor staan: je meet letterlijk het werkgeluk en de betrokkenheid. En we weten inmiddels hoe belangrijk dat is voor bijvoorbeeld ziekteverzuim. Maar ook verloop, onderlinge relaties, het contact met de leidinggevende, de taken die hij krijgt en nog veel meer. Werkgeluk omvat veel meer dan alleen maar de vraag hoe iemand in zijn vel zit. Geen saaie uitgebreide rapportages maar een overzichtelijk online dashboard die je op elk moment van de dag laat zien hoe het ervoor staat.

 

 

 

Buddee: een slim HRM-platform voor MKB bedrijven. De missie: Bij Buddee willen we het leven en het werk voor iedereen beter, simpeler en leuker maken.  Hoe doen wij dit doen? Buddee creëert een werkomgeving van nu, door alle personeelszaken te bundelen in één digitale omgeving. Zo heb je als ondernemer en medewerker altijd je personeelszaken bij de hand, bespaar je tijd en behoud je je focus.
 

Buddee

Buddee: een slim HR-platform voor MKB bedrijven.

De missie: Bij Buddee willen we het leven en het werk voor iedereen beter, simpeler en leuker maken.

Hoe doen wij dit doen? Buddee creëert een werkomgeving van nu, door alle personeelszaken te bundelen in één digitale omgeving. Zo heb je als ondernemer en medewerker altijd je personeelszaken bij de hand, bespaar je tijd en behoud je je focus.

Samen met DURF Company biedt Buddee voor het MKB een totaal oplossing omtrent alle HR-zaken. De sterke combinatie tussen moderne gebruiksvriendelijke HR software en HR kennis/expertise zorgt ervoor dat je als ondernemer volledig wordt ontlast.

 

Gratis demo

Go4People is een netwerkorganisatie van gedreven vakspecialisten op het snijvlak van mens en organisatie. Inmiddels heeft Go4People veel kennis opgebouwd en praktische ervaring opgedaan met Zelforganisatie, Agile belonen, individuele- en teamontwikkeling en herstructurering. De vakspecialisten leveren maatwerk en geen standaard oplossingen.
 

Go4People

Go4People helpt organisaties productiever en winstgevender te worden door het beste van twee werelden te verenigen: een inspirerende bedrijfscultuur waarin ondernemerschap en samenwerking centraal staan en de waardering van betrokken medewerkers. De combinatie van wendbaar leiderschap en gelukkige, gemotiveerde medewerkers is een cruciale factor voor succesvolle organisaties.

Go4People is een netwerkorganisatie van gedreven vakspecialisten op het snijvlak van mens en organisatie. Inmiddels heeft Go4People veel kennis opgebouwd en praktische ervaring opgedaan met Zelforganisatie, Agile belonen, individuele- en teamontwikkeling en herstructurering. Kennis en vaardigheden die, juist ook vanuit de praktijk, frequent worden opgefrist. Door de verdieping in de wereld van de klant en echt de verbinding te maken weten de specialisten van Go4People met welke dilemma’s zij te maken hebben en kan er gericht ingespeeld worden op de klantbehoefte. De vakspecialisten leveren maatwerk en geen standaard oplossingen.

 

Naar website

Meet het werkgeluk! Met Moodindicator weet je simpel en laagdrempelig hoe je werknemers ervoor staan: je meet letterlijk het werkgeluk en de betrokkenheid. En we weten inmiddels hoe belangrijk dat is voor bijvoorbeeld ziekteverzuim. Maar ook verloop, onderlinge relaties, het contact met de leidinggevende, de taken die hij krijgt en nog veel meer. Werkgeluk omvat veel meer dan alleen maar de vraag hoe iemand in zijn vel zit. Geen saaie uitgebreide rapportages maar een overzichtelijk online dashboard die je op elk moment van de dag laat zien hoe het ervoor staat.
 

Moodindicator

Weten wat er speelt in je organisatie en de teams is erg belangrijk. Wat gaat goed, wat minder en wat niet? Wat speelt er? Welke trends kun je herkennen? Welke verbeteracties kunnen we ondernemen? Zeker in deze tijd is het uiterst belangrijk om verbinding met je mensen te houden.

Meet het werkgeluk

Met Moodindicator weet je simpel en laagdrempelig hoe je werknemers ervoor staan: je meet letterlijk het werkgeluk en de betrokkenheid. En we weten inmiddels hoe belangrijk dat is voor bijvoorbeeld ziekteverzuim. Maar ook verloop, onderlinge relaties, het contact met de leidinggevende, de taken die hij krijgt en nog veel meer. Werkgeluk omvat veel meer dan alleen maar de vraag hoe iemand in zijn vel zit. Geen saaie uitgebreide rapportages maar een overzichtelijk online dashboard die je op elk moment van de dag laat zien hoe het ervoor staat.

Op de juiste plek

Hoe fijn zou het zijn als er een online werkgelukmeter is die realtime laat zien hoe het met hen gaat? Dat je gemakkelijk en continu weet wat er speelt? Welke trends er zijn? Zonder dat het je extra tijd kost. En hoe fijn zou het zijn als dit de duurzame inzetbaarheid bevordert, omdat je met zekerheid kunt zeggen dat jouw mensen op de juiste plek zitten?

Succesvolle leidinggevenden weten hoe belangrijk werkgeluk is en wat de gevolgen zijn als je niet investeert in werkgeluk. Denk hierbij aan onverhoopte kosten die je maakt als gevolg van ziekteverzuim, het niet-productief zijn, telkens nieuwe mensen in moeten werken. Het zijn allerlei factoren die de duurzame inzetbaarheid negatief beïnvloeden. Daarom is het van levensbelang om te investeren in duurzame inzetbaarheid – de juiste man of vrouw op de juiste plek.

 

Naar website

MEER WETEN OVER SAMENWERKEN?

Alleen gaat het sneller,

samen kom je verder.