Visie

Focus vraagt om durven loslaten en durf draait om moed en wilskracht. Wij geloven dat ondernemers die durven te kiezen succesvoller zijn. Onze HR-dienstverlening maakt focus mogelijk voor iedere ondernemer.

Missie

Met een bewezen methode en gedreven door passie maken we professionele HR-dienstverlening betaalbaar voor het MKB. Ons team staat klaar om de HR-dienstverlening voor onze klanten te regelen en beheren. Door (complexe) personeelszaken bij onze specialisten te beleggen kunnen ondernemers zich volledig richten op hun kernactiviteiten.

DURF aanpak

Het complete verhaal

Als je gaat voor continuïteit van je bedrijf, draait het om werken aan je bedrijf. Focus is het toverwoord en durven loslaten de sleutel tot succes. Met onze transparante, complete aanpak ontlasten we jou als ondernemer, om meer te werken aan je bedrijf. We maken focus mogelijk zodat je meer tijd krijgt om je te richten op je product of dienst.

Personeelszaken worden geregeld en zijn geborgd. Door mensen te laten doen waar ze écht goed in zijn en de optimalisatie van systemen en processen zijn we in staat HR-dienstverlening betaalbaar en bereikbaar te maken voor het midden- en kleinbedrijf.

DURF Company maakt verschil maken mogelijk.

Onze HR-specialisten helpen ondernemers. Personeelszaken worden geregeld en zijn geborgd. Door mensen te laten doen waar ze écht goed in zijn en de optimalisatie van systemen en processen zijn we in staat HR-dienstverlening betaalbaar en bereikbaar te maken voor het midden- en kleinbedrijf.  DURF Company maakt verschil maken mogelijk.
 

Voor jou

HR-specialisten

“jij werkt aan je bedrijf, wij zorgen voor jouw medewerkers”.

Onze specialisten regelen met één systeem de HR-administratie, weten alles over instroom-doorstroom-uitstroom, kennen de procedures bij verzuim, maken opleidingsplannen, handelen vakkundig bij arbeidsgeschillen en zijn op de hoogte van wet- en regelgeving. Wij werken dagelijks met passie om jou als ondernemer te kunnen laten ondernemen.

HRM-software via DURF Company. Personeelsgegevens van jouw medewerkers worden veilig bewerkt en beheerd met één softwarepakket in een digitale omgeving. Zo heb jij 24/7 inzicht en up-to-date overzicht van alle relevante gegevens.  Medewerkers krijgen toegang tot hun eigen personeelsdossier voor het doen van verlofaanvragen en ziek- en betermelding. Een schaalbaar online HR-systeem met vele mogelijkheden, naar eigen wens in te richten.
 

Alle info

Eén HR-systeem

“je weet niet wat je mist, als je het niet hebt”.

Personeelsgegevens van jouw medewerkers worden veilig bewerkt en beheerd met één softwarepakket in een digitale omgeving. Zo heb jij 24/7 inzicht en up-to-date overzicht van alle relevante gegevens.

Medewerkers krijgen toegang tot hun eigen personeelsdossier voor het doen van verlofaanvragen en ziek- en betermelding. Een schaalbaar online HR-systeem met vele mogelijkheden, naar eigen wens in te richten.

Optimaliseer HR-processen van contracten tot verzuim. Met gestandaardiseerde HR-processen beheren we via het HR-systeem personeelsdossiers en regelen we alles: van contracten tot verzuim & verlof.  Deze aanpak leidt tot maximale service en minimale kosten. Standaardiseren van HR-processen zorgt voor meer voordelen: bij ziekte of tijdens vakantie wordt het werk tijdelijk overgenomen door een collega HR-specialist.
 

Flexibele standaardisatie

HR-processen

Met gestandaardiseerde HR-processen beheren we via het HR-systeem personeelsdossiers en regelen we alles: van contracten tot verzuim & verlof.

Deze aanpak leidt tot maximale service en minimale kosten. Standaardiseren van HR-processen zorgt voor meer voordelen: bij ziekte of tijdens vakantie wordt het werk tijdelijk overgenomen door een collega HR-specialist.

Medewerkers hebben met onze software toegang tot hun eigen digitale omgeving. Jij bepaalt welke functionaliteiten door wie worden uitgevoerd. We standaardiseren, maar richten het flexibel in.

NEEM CONTACT OP

De sleutel tot succes begint hier. Zorg voor focus. Regel het nu.