Visie

Focus vraagt om durven loslaten en durf draait om moed en wilskracht. Wij geloven dat ondernemers die durven te kiezen succesvoller zijn. Onze HR-dienstverlening maakt focus mogelijk voor die willen professionaliseren.

Missie

Met een bewezen methode en gedreven door passie maken we professionele HR-dienstverlening betaalbaar voor het MKB. Door (complexe) personeelszaken bij onze HR-specialisten te beleggen kunnen ondernemers zich volledig richten op hun kernactiviteiten.

DURF aanpak

Een HR-abonnement als toegevoegde waarde

 

Met een HR-abonnement regelen en beheren wij jouw HR-administratie. Door de combinatie van onze HR-specialisten, een slim HR-platform en gestandaardiseerde processen maken we HR-dienstverlening betaalbaar en bereikbaar voor het midden- en kleinbedrijf.

Wij helpen ondernemers bij groei en professionalisering van je bedrijf. Focus is het toverwoord en durven loslaten de sleutel tot succes. Met onze transparante, complete aanpak zijn wij van toegevoegde waarde op jouw organisatie. 

DURF Company maakt verschil maken mogelijk.

Onze HR-specialisten helpen ondernemers. Personeelszaken worden geregeld en zijn geborgd. Door mensen te laten doen waar ze écht goed in zijn en de optimalisatie van systemen en processen zijn we in staat HR-dienstverlening betaalbaar en bereikbaar te maken voor het midden- en kleinbedrijf.  DURF Company maakt verschil maken mogelijk.
 

Voor jou

HR-specialisten

“jij werkt aan je bedrijf, wij zorgen voor jouw medewerkers”.

Onze HR-specialisten, binnen het online HR-systeem, de gehele HR-administratie: van arbeidscontracten tot instroom-doorstroom-uitstroom. Zij kennen de procedures bij verzuim, maken opleidingsplannen, handelen vakkundig bij arbeidsgeschillen en zijn op de hoogte van complexe wet- en regelgeving. Wij werken dagelijks met passie om jou als ondernemer te kunnen laten ondernemen.

HRM-software via DURF Company. Personeelsgegevens van jouw medewerkers worden veilig bewerkt en beheerd met één softwarepakket in een digitale omgeving. Zo heb jij 24/7 inzicht en up-to-date overzicht van alle relevante gegevens.  Medewerkers krijgen toegang tot hun eigen personeelsdossier voor het doen van verlofaanvragen en ziek- en betermelding. Een schaalbaar online HR-systeem met vele mogelijkheden, naar eigen wens in te richten.
 

Alle info

Eén HRM-systeem

“je weet niet wat je mist, als je het niet hebt”.

Personeelsgegevens van jouw medewerkers worden veilig bewerkt en beheerd met één online HR-softwarepakket. Zo heb jij 24/7 inzicht en up-to-date overzicht van alle relevante gegevens.

Medewerkers krijgen toegang tot hun eigen personeelsdossier en kunnen zelf verlofaanvragen en ziek- en betermelding doen. Een schaalbaar, online HRM-softwarepakket met vele mogelijkheden, naar eigen wens in te richten.

workflow durf company
 

Flexibele standaardisatie

HR-processen

Met gestandaardiseerde HR-processen beheren we via het HR-softwarepakket personeelsdossiers en regelen we alles: van arbeidscontracten tot ziekteverzuim & verlof.

Deze aanpak leidt tot maximale service en minimale kosten. Standaardiseren van HR-processen zorgt voor meer voordelen: bij ziekte of tijdens vakantie wordt het werk eenvoudig overgenomen door een collega HR-specialist.

Medewerkers hebben met het HR-softwarepakket toegang tot hun eigen digitale omgeving. Jij bepaalt welke functionaliteiten door wie worden uitgevoerd. We standaardiseren, maar richten het flexibel in.

NEEM CONTACT OP

De sleutel tot succes begint hier.