DURF ​Company | Mix & Match

Ondernemerschap vraagt om MOED en LEF om te starten en keuzes te maken. Met de tijd kunnen er groeipijnen ontstaan. Je bedrijf groeit, wordt groter en vaak neemt daarmee de complexiteit toe rondom personeel en organisatie.

Als ondernemer wordt je geacht overal verstand van te hebben. Maar regelmatig kom je kennis te kort. Wat doe je dan: zoeken naar de juiste informatie, kennis in huis halen, uitbesteden of ..? Wij hebben het antwoord op jouw uitdagingen.

Ons model

Mix & match concept. Elke ondernemer heeft eigen specifiek behoeften en wensen wat betreft de uitvoering van personeelszaken. DURF Mix & Match is het model dat hierop antwoord geeft. Onbeperkt mixen naar behoefte, met een maximale match op resultaat. Van online HR-support op afstand, tot een HR-professional bij jou op locatie. De vorm bepaal jij, de uitvoering verzorgen wij. Dat is DURF Company, expert in HR, verzuim en re-integratie, werving en arbeidsgeschillen
 

Mix & Match

De vorm bepaal jij, de uitvoering verzorgen wij

Elke ondernemer heeft eigen specifieke behoeften en wensen wat betreft de uitvoering van personeelszaken.

DURF Mix & Match is het model dat hierop antwoord geeft. Onbeperkt mixen naar behoefte, met een maximale match op resultaat.

Van online HR-support op afstand, tot een HR-professional bij jou op locatie.
De vorm bepaal jij, de uitvoering verzorgen wij.

DURF HR-scan

Ontdek waar je staat wat betreft de borging van personeelszaken met de DURF HR-scan, waarbij jouw ambitie het vertrekpunt is.

Krijg inzicht en overzicht in wat gaat goed, wat kan beter, met concrete aanbevelingen. Lees verder>>

Ontdek waar je staat wat betreft de borging van personeelszaken met de DURF HR-scan, waarbij jouw ambitie het vertrekpunt is.

Krijg inzicht en overzicht in wat gaat goed, wat kan beter, met concrete aanbevelingen.
Het uitbesteden van HR is voor veel ondernemers in het MKB de meest flexibele oplossing. Geen extra personeel, maar wel professionele ondersteuning bij het uitoefenen van HR-zaken.

HR-Abonnement

Wij helpen jou als ondernemer door efficiënt en kosteneffectief personeelszaken te regelen met​ één​ van onze HR-abonnementen.

De basis van onze succes aanpak is een team van enthousiaste HR-specialisten, gecombineerd met een online HRM-softwarepakket en gestandaardiseerde workflows en sjablonen. Een vaste HR-specialist staat in nauw contact met jou.

 

De HR-abonnementen waaruit gekozen kan worden zijn:

▶︎ HR ‘basis op orde’ inclusief HRM softwarepakket

▶︎ Verzuim + re-integratie

▶︎ Werving + arbeidsgeschillen

lees verder>>

HR-interim

Tijdelijk heb je behoefte aan extra kennis en/of capaciteit op het gebied van HR.

Dat kan betrekking hebben op een aankomend zwangerschapsverlof, langdurige uitval door ziekte of vanwege drukte of reorganisatie.

DURF Company helpt jou bij verschillende situaties waar jij tijdelijk een HR-specialist nodig hebt.

Ons brede netwerk van HR-specialisten, op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau, stelt ons in staat snel te schakelen en invulling te geven aan jouw uitdaging.

lees verder>>

harry de groot in een interim project
Je twijfelt over een contractverlenging. Mag je nog een contract aanbieden, of niet? Zoeken naar de juiste informatie kost je een hoop tijd. Je werknemer is ziek geworden. Wat kan je, wat mag je en wat moet je? Ben je wel op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving? Je moet noodgedwongen afscheid nemen van een collega en een vaststellingsovereenkomst maken. Dat heb je niet eerder bij de hand gehad en je mist parate kennis. Je vindt dat je als ondernemer kennis moet hebben van HR-zaken, maar de materie is breed en complex. Zou daar geen flexibele oplossing voor zijn zonder een HR-professional in dienst te nemen? Voor deze niet vaak voorkomende uitdagingen hebben we de DURF kaart. Een HR-adviseur die jou persoonlijk bijstaat en weet waar het over gaat. Jij bepaalt wanneer onze ondersteuning gewenst is.

DURF kaart

Herken je deze ‘hoe-vragen’?

 • Je twijfelt over een contractverlenging. Mag je nog een arbeidscontract aanbieden, of niet? Zoeken naar de juiste informatie kost je een hoop tijd, een verkeerde beslissing veel geld.
 • Je medewerker is ziek geworden. Het duurt langer dan gedacht. Weet jij: wat kan je, wat mag je en wat moet je? Ben je op de hoogte van de actuele HR wetgeving?
 • Je moet noodgedwongen afscheid nemen van een medewerker en daarom een vaststellingsovereenkomst maken. Dit vraagstuk heb je niet eerder bij de hand gehad. Je mist parate kennis en weet niet wat er nodig is
 • ..

Als ondernemer wordt je geacht overal kennis van te hebben, inclusief HR. Maar HR-zaken omvat veel en de materie is breed en complex.

Voor deze en andere niet vaak voorkomende hoe-vragen hebben we de DURF kaart. Een HR-adviseur om mee te sparren, die kan adviseren en complex werk over kan nemen.

Met deze strippenkaart bepaal jij wanneer en hoe onze ondersteuning gewenst is.

lees verder>>

HR Project

Herken je dit: je hebt een personeelsgerelateerde opdracht dat lastig is uit te voeren binnen je bedrijf. Je weet dat ze uitgevoerd moet worden, maar het komt er niet van.

Het HR-project wordt telkens uitgesteld door gebrek aan capaciteit en/of inhoudelijke kennis.

Wij helpen jou bij concrete HR-vraagstukken:

 • Arbeidscontracten herzien
 • Personeelshandboek opstellen
 • Verzuimbeleid maken
 • Functioneringsgesprekken anno nu
 • Functiehandboek maken
 • Reorganisatie begeleiden
 • HR-beleid maken
 • Medewerkers motiveren
 • Personeel vinden dat past in het team
 • Verloop en ziekteverzuim verlagen

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die we regelmatig tegenkomen.

Wat is jouw HR-vraagstuk?

lees verder>>

Zo nu en dan heb je een personeelsgerelateerd project dat lastig is uit te voeren binnen jouw eigen bedrijf. HR-uitdagingen waarvan je weet dat ze uitgevoerd moeten worden, maar het komt er niet van. De projecten worden keer op keer uitgesteld door gebrek aan capaciteit en/of inhoudelijke kennis. Wij helpen jou bij concrete HR-vraagstukken: Arbeidscontracten herzien Personeelshandboek opstellen Verzuimbeleid maken Functioneringsgesprekken anno nu Functiehandboek maken Reorganisatie begeleiden HR-beleid maken Medewerkers motiveren Personeel vinden dat past in het team Verloop en ziekteverzuim verlagen … Bovenstaande zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die we regelmatig tegenkomen. Schroom niet om jouw vraag met ons te delen.
HR Training
Mogelijk heb je een HR medewerker in dienst. Een medewerker die gegroeid is in zijn of haar rol. Maar HR is een vak. Net zoals in alle vakgebieden zijn er regelmatig verandering, wetswijzigingen of efficiëntie-slagen te maken.
Wij leveren HR training op Maat. Afhankelijk van de behoefte van jou en je HR medewerker brengen wij jou kennis bij.

HR Training

Mogelijk heb je een HR-medewerker in dienst. Een medewerker die gegroeid is in zijn of haar rol. Maar HR is een vak. Net zoals in alle vakgebieden zijn er regelmatig verandering, wetswijzigingen of efficiëntie-slagen te maken.

Wij leveren HR training op Maat. Afhankelijk van de behoefte van jou en je HR medewerker kunnen kennis bij brengen als:

• Adviseren met impact, omgaan met weerstand
• Het maken van een jaarplan HR als afgeleide van organisatie-agenda
• Inzicht in actuele wet- en regelgeving
• Implementatie (nieuwe) HR-processen en -beleid (Handboek Algemene Voorwaarden, performance methodiek, onboarding, etc)
• Vergroten medewerkerstevredenheid en de rol van HR
• Professionele borging van de HR-administratie
• Ken- en stuurgetallen HR: analyse relevante HR data
• Hoe adequaat om te gaan disfunctionerende medewerkers: dossieropbouw, ontslagroutes, juridisch kader
• Verzuim en re-integratie: casemanagement, Wet Verbetering Poortwachter, verzuimprotocol

lees verder>>

Wij helpen ondernemers bij professionalisering en duurzame groei van hun bedrijf.

Wat ons kenmerkt, wat de voordelen zijn en wat klanten ervaren als ze met ons samenwerken delen we graag. 

 

 

 

NEEM CONTACT OP

DURF JIJ?