Werken bij DURF Company

DURF Company is een HR-bureau die MKB-bedrijven en ondernemers helpt bij groei en professionalisering waarbij maatwerk het vertrekpunt is. Daarmee maken wij het verschil, aangevuld met de Hollandse waarden die geborgd liggen in onze kernwaarden. Wij geloven namelijk dat iedere ondernemer zijn eigen specifieke behoeften en wensen wat betreft de uitvoering van personeelszaken. Vertrekpunt hierbij is ons Mix & Match model.

 

Werken bij DURF Company betekent:

purpose employee value proposition (EVP)  DURF Company

Purpose

DURF Company wil een betekenisvolle bijdrage leveren aan Ondernemend Nederland. Onze missie is om MKB-bedrijven te ontzorgen met een betaalbare professionele HR-dienstverlening. Zodat ondernemers zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten. 

persoonlijke groei employee value proposition (EVP)  DURF Company

Persoonlijke groei

Bij DURF Company staat jouw groei en ontwikkeling centraal. Hierdoor zijn we in staat om ons te onderscheiden naar onze klanten. Wij werken graag samen met ambitieuze mensen. Mensen die eager zijn om zichzelf voortdurend te ontwikkelen en willen bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie.

uitdagend werk employee value proposition (EVP)  DURF Company

Uitdagend werk

Bij DURF Company is jouw talent en ambitie leidend voor de rol(len) waar we je op inzetten. Wij willen jou ruimte bieden om te ontdekken en stimuleren jou om bewuste keuzes te maken. Te ontdekken waar je het beste op je plek bent en de meeste waarde kan toevoegen. Voor jezelf en de organisatie.

cultuur employee value proposition (EVP)  DURF Company

Cultuur

Bij ons mag jij je thuis voelen. Wij houden van echt en verbinding. Waarbij het niet alleen over het werk hoeft te gaan. Wij geloven in de kracht van de waarderende benadering. Samen doelen stellen, elkaar durven te challengen en met elkaar de successen vieren.

arbeidsvoorwaarden employee value proposition (EVP)  DURF Company

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij DURF Company betekent een keurig salaris. Maar ook het zelf kunnen bepalen van je werktijden met de mogelijkheid om thuis te werken. Bij ons ben je ‘mede ondernemer’ en heb je de mogelijkheid invloed uit te oefenen op de richting van de organisatie en mee te profiteren van het succes.

 

*** Geen actuele vacature (zodra we nieuwe collega’s zoeken melden we dat) ***

Vind jij het werken voor MKB-bedrijven ook inspirerend?

 Wil jij samen met ons meebouwen aan een HR-bureau wat het verschil maakt?

  Wil jij met ons de volgende fase van groei mogelijk maken?

  Waar met plezier wordt samengewerkt en waarbij jouw talent leidend is in wat je doet?

 

 

Word jij onze nieuwe collega

Word jij blij van ons verhaal? Sla jij aan op onze waarden? Een open sollicitatie mag altijd.