Hart voor ondernemers  In tegenstelling tot grote organisaties, is het voor veel MKB-bedrijven een hele uitdaging om personeelszaken goed te regelen en op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving. Als ondernemer ben jij op je best indien je je kunt concentreren op datgene waar je hart ligt.  DURF Company maakt professionele HR-dienstverlening toegankelijk en kan het MKB adequaat ontlasten. Wij regelen en beheren alles rondom personeelszaken en ondernemers krijgen zo meer tijd om te werken aan hun bedrijf. Een kolfje naar onze hand én deze synergie betaalt zich uit.
 

Waarom

Hart voor ondernemers

In tegenstelling tot grote organisaties, is het voor veel MKB-bedrijven een hele uitdaging om personeelszaken goed te regelen en op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving. Als ondernemer ben jij op je best indien je je kunt concentreren op datgene waar je hart ligt.

DURF Company maakt professionele HR-dienstverlening toegankelijk. Wij helpen ondernemers bij professionalisering en groei zodat zij meer tijd hebben om te werken aan hun bedrijf en te doen waar hun hart ligt.

DURF Company maakt deze focus mogelijk voor ondernemers die willen.

Toegevoegde waarde. Wij weten uit ervaring hoe complex en tijdrovend HR-zaken zijn. Verkeerde beslissingen kunnen grote gevolgen hebben. En vaak is er onvoldoende kennis in huis om een goed beeld te hebben wat moet, wat mag en wat kan. Maar bovenal wil jij je liever richten op het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.  Wij doen er daarom alles aan om samen met jou die ambities waar te maken door HR-taken op ons te nemen. Zo zorgen we dat je meer tijd kunt besteden aan andere belangrijke zaken.
 

Hoe

Toegevoegde waarde

Wij weten uit ervaring hoe complex en tijdrovend HR-zaken zijn. Verkeerde beslissingen kunnen grote gevolgen hebben. En vaak is er onvoldoende kennis in huis om een goed beeld te hebben wat moet, wat mag en wat kan. Maar bovenal wil jij je liever richten op het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Wij doen er daarom alles aan om samen met jou die ambities waar te maken door HR-taken op ons te nemen. Zo zorgen we dat je meer tijd kunt besteden aan andere belangrijke zaken. Dat doen we op basis van creatieve, passende oplossingen die goed werken. Wij regelen en beheren HR-zaken online en offline op uurbasis of voor een vast bedrag per maand per medewerker. HR-adviseur op maat!

De service is gelijk, de keuze is aan jou.

het verhaal van durf company high five
 

Wat

Professionele HR-dienstverlening

Elke ondernemer heeft z’n eigen specifieke behoeften en wensen wat betreft de uitvoering van personeelszaken. DURF Mix & Match is het model dat hierop antwoord geeft. Onbeperkt mixen naar behoefte, met een maximale match op resultaat. Van online HR-support op afstand, tot een HR-professional bij jou op locatie.

De vorm bepaal jij, de uitvoering verzorgen wij. Ontdek onze dienstverlening in één oogopslag.

 

Welkom

Bij DURF Company

Wij regelen, beheren en helpen jouw bedrijf bij het houden van focus, professionalisering en duurzame groei. En dat allemaal voor een betaalbare prijs. De eerste stap is gezet; je hebt ons verhaal gelezen. Lees hier welke bedrijven en organisaties wij onder andere al hebben geholpen. 

NEEM CONTACT OP

Wij durven de uitdaging aan te gaan. Durf jij HR-zaken aan ons over te laten om meer te werken aan je bedrijf?