Team DURF Company

annetvanwing

Annet van Wing

HR-Specialist

christelkopie

Christel Jonker

HR-Medewerker Backoffice medewerker

evakopiejpg

Eva Joanne Berrevoets

HR-Specialist

emma grote HR medewerker DURF Company

Emma Grote

HR-Medewerker

carlijnkopiejpg 4

Carlijn Vugs-Hinze

HR-Specialist

sandy kluiters 1

Sandy Kluiters

Recruitment Specialist

wiekopie

wiekopie

harrykopie 1

Harry de Groot

HR-Expert en organisatiebegeleider

Is sinds 1996 werkzaam als HR-Expert en organisatiebegeleider. Hij heeft kennis en ervaring in alle facetten van het HR-vak, opgedaan in diverse (management)rollen en sectoren, waaronder het MKB.

De kracht van Harry is dat hij snel doorziet wat een organisatie nodig heeft en makkelijk de verbinding kan maken om samen met de klant tot een oplossing te komen.

Harry is oprecht geïnteresseerd in mensen en gedreven om bij te dragen aan een omgeving waarbij medewerkers worden gestimuleerd het beste uit zichzelf én anderen te halen.

rjkopie 1

Robert-Jan Jonker

HR-Specialist en organisatieadviseur

Begon na z’n studie in 1999 bij PON waar hij bij verschillende Business Units rollen vervulde als marktanalist en productmanager.

In 2006 maakte hij de overstap naar het familiebedrijf en verdiepte zich in mens en organisatie (ontwikkeling). Hij was de aanjager om de organisatie te professionaliseren

Robert-Jan is een verbinder en overziet het grotere geheel. Zijn vertrekpunt is faciliteren, werken vanuit vertrouwen en verantwoordelijkheid geven; cruciale ingrediënten om succesvol te ondernemen.

 

leeuwenkop

Onze droom en ambitie

Harry en Robert-Jan zijn in het najaar van 2020 DURF Company gestart om hun gemeenschappelijk droom na te jagen. Zij geloven hiermee waarde toe te kunnen voegen aan Ondernemend Nederland. De combinatie van hun brede werkervaring, passie voor mensen en samen ‘het verschil willen maken’ haalt het beste in hen naar boven.

“Onze droom is ondernemers helpen bij het durven loslaten van personeelszaken om meer te kunnen werken aan hun bedrijf. Wij willen professioneel HR-beleid bereikbaar maken voor het midden-en kleinbedrijf zodat thema’s als binden van medewerkers, bij-scholing, talentontwikkeling en medewerkersbetrokkenheid niet blijven voorbehouden aan grote bedrijven.”

Wij maken het verschil voor hen die willen professionaliseren. Wij zorgen voor focus bij ondernemers die durven.

NEEM CONTACT OP

#Durftevragen