Team DURF Company

mayakopiejpg 1

Maya van Steensel

HR-Specialist

christelkopie

Christel Jonker

HR-Medewerker Backoffice medewerker

evakopiejpg

Eva Joanne Berrevoets

HR-Expert

emma grote HR medewerker DURF Company

Emma Grote

HR-Medewerker

carlijnkopiejpg 4

Carlijn Vugs-Hinze

HR-Expert

Hoe vragen nemen toe als je bedrijf groeit

De oprichters

harrykopie 1

Harry de Groot

Is sinds 1996 werkzaam als HR-professional en organisatieadviseur. Hij heeft kennis en ervaring in alle facetten van het HR-vak, opgedaan in diverse (management)rollen en sectoren, waaronder het MKB.

De kracht van Harry is dat hij snel doorziet wat een organisatie nodig heeft en makkelijk de verbinding kan maken om samen met de klant tot een oplossing te komen.

Harry is oprecht geïnteresseerd in mensen en gedreven om bij te dragen aan een omgeving waarbij medewerkers worden gestimuleerd het beste uit zichzelf én anderen te halen.

rjkopie 1

Robert-Jan Jonker

Begon na z’n studie in 1999 bij PON waar hij bij verschillende Business Units rollen vervulde als marktanalist en productmanager.

In 2006 maakte hij de overstap naar het familiebedrijf van zijn schoonfamilie. Daar leerde hij ondernemen in de praktijk. Hij was de aanjager om de organisatie te professionaliseren en verdiepte zich in organisatieontwikkeling en HR.

Robert-Jan is een verbinder en overziet het grotere geheel. Zijn vertrekpunt is faciliteren, werken vanuit vertrouwen en verantwoordelijkheid geven; cruciale ingrediënten om succesvol te ondernemen.

 

leeuwenkop

Onze droom en ambitie

Harry en Robert-Jan zijn in het najaar van 2020 DURF Company gestart om hun gemeenschappelijk droom na te jagen. Zij geloven hiermee waarde toe te kunnen voegen aan Ondernemend Nederland. De combinatie van hun brede werkervaring, passie voor mensen en samen ‘het verschil willen maken’ haalt het beste in hen naar boven.

“Onze droom is ondernemers helpen bij het durven loslaten van personeelszaken om meer te kunnen werken aan hun bedrijf. Wij willen professioneel HR-beleid bereikbaar maken voor het midden-en kleinbedrijf zodat thema’s als binden van medewerkers, bij-scholing, talentontwikkeling en medewerkersbetrokkenheid niet blijven voorbehouden aan grote bedrijven.”

Wij maken het verschil voor hen die willen professionaliseren. Wij zorgen voor focus bij ondernemers die durven.

NEEM CONTACT OP

#Durftevragen