veilige werkplek 1

Dit wil iedere werkgever toch?

DURF Company werkt samen met een gecertificeerd extern
vertrouwenspersoon om dit voor iedereen mogelijk te maken.

 

manon

Manon

Ik heb op verschillende plekken in Nederland gewoond, maar voel me thuis in de Randstad. Ik woon in Zoetermeer en heb een MKB-achtergrond. Sinds 2016 ben ik zelfstandig ondernemer en ben werkzaam als loopbaancoach en vertrouwenspersoon. Daarvoor heb ik vergelijkbare functies in loondienst bekleed. Voor beide rollen ben ik gecertificeerd.

Ik ben integer, empathisch, toegankelijk en slagvaardig. Net als de andere DURF-ers ben ik betrokken en ondernemend.

Door mijn werk als loopbaancoach beschik ik over diverse gesprekstechnieken, coachingsvaardigheden en brede HR-kennis wat bijdraagt aan de oplossing voor jouw medewerkers en organisatie.

In de rol van extern vertrouwenspersoon ben ik inzetbaar voor medewerkers die ongewenst gedrag ervaren of integriteitsschendingen opmerken. Voor hen ben ik een luisterend oor, ga ik in gesprek en sta hen bij wanneer ze dit bespreekbaar willen maken. Dit doe ik door de situatie objectief te benaderen en neem daarbij een neutrale houding aan.

Organisaties adviseer ik op het gebied van preventieve activiteiten waarmee ze de cultuur en werksfeer op afdelingen kunnen verbeteren. Door dit intern op een laagdrempelige manier te faciliteren, kan je als organisatie medewerkers een veilige werkomgeving bieden.

Wanneer gaan wij het gesprek aan?

MEER WETEN OVER EEN EXTERN VERTROUWENSPERSOON?

Laat je inspireren door onze blog of neem contact op: