veilige werkplek

DIT WIL TOCH IEDERE WERKGEVER?

DURF Company werkt samen met gecertificeerde extern vertrouwenspersonen om dit voor iedereen mogelijk te maken.

Manon

Ik heb op verschillende plekken in Nederland gewoond, maar voel me thuis in de Randstad. Ik woon in Zoetermeer en heb een MKB-achtergrond. Sinds 2016 ben ik zelfstandig ondernemer en ben werkzaam als loopbaancoach en vertrouwenspersoon. Daarvoor heb ik vergelijkbare functies in loondienst bekleed. Voor beide rollen ben ik gecertificeerd.

Ik ben integer, empathisch, toegankelijk en slagvaardig. Net als de andere DURF-ers ben ik betrokken en ondernemend.

Door mijn werk als loopbaancoach beschik ik over diverse gesprekstechnieken, coachingsvaardigheden en brede HR-kennis wat bijdraagt aan de oplossing voor jouw medewerkers en organisatie.

In de rol van extern vertrouwenspersoon ben ik inzetbaar voor medewerkers die ongewenst gedrag ervaren of integriteitsschendingen opmerken. Voor hen ben ik een luisterend oor, ga ik in gesprek en sta hen bij wanneer ze dit bespreekbaar willen maken. Dit doe ik door de situatie objectief te benaderen en neem daarbij een neutrale houding aan.

Organisaties adviseer ik op het gebied van preventieve activiteiten waarmee ze de cultuur en werksfeer op afdelingen kunnen verbeteren. Door dit intern op een laagdrempelige manier te faciliteren, kan je als organisatie medewerkers een veilige werkomgeving bieden.

Wanneer gaan wij het gesprek aan?

manon erich extern vertrouwenspersoon bij DURF Company
marianne bovee

Marianne

Ik heb op verschillende plaatsen in Nederland gewoond en gewerkt. Van midden in de stad tot op het platteland en van uitvoerende functies tot leidinggevende rol. Al die ervaringen en levenservaring neem ik mee in mijn functie van (geregistreerd) extern vertrouwenspersoon. Daarnaast ben ik MfN-registermediator en consultant.

Als extern vertrouwenspersoon ben ik binnen een organisatie aanspreekpunt voor medewerkers die ongewenst gedrag ervaren of een melding van een integriteitsschending overwegen. Ik verzorg de eerste opvang, bespreek formele en informele oplossingen, verstrek inzicht in de mogelijke routes, de consequenties daarvan en sta ze bij.

Aan de organisatie geef ik voorlichting die gericht is op het voorkomen van ongewenst gedrag en integriteitsschendingen en geef feedback op de gedragscode en klachtenprocedure. Daarnaast geef ik advies aan het management, de OR/MR en HR(M). Op specifieke onderwerpen kan ik workshops of presentatie verzorgen.

Mijn kantoor ligt in Leusden. Liever op een andere locatie een gesprek? Dat kan natuurlijk ook.

MEER WETEN OVER EXTERN VERTROUWENSPERSOON?

Laat je inspireren door onze blog of neem contact op: