Hart voor ondernemers  In tegenstelling tot grote organisaties, is het voor veel MKB-bedrijven een hele uitdaging om personeelszaken goed te regelen en op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving. Als ondernemer ben jij op je best indien je je kunt concentreren op datgene waar je hart ligt.  DURF Company maakt professionele HR-dienstverlening toegankelijk en kan het MKB adequaat ontlasten. Wij regelen en beheren alles rondom personeelszaken en ondernemers krijgen zo meer tijd om te werken aan hun bedrijf. Een kolfje naar onze hand én deze synergie betaalt zich uit.
 

Onze aanpak

Voor ondernemers door ondernemers

We zien dat bij het werven en selecteren van kandidaten er nog veel gekeken wordt naar de ‘harde selectiecriteria’, gericht op de functie. Dat zegt iets wat hij in het verleden heeft gedaan, z’n resultaten en opleidingen. Maar wat zegt dat de over de toekomst en over iemands potentieel?

Wij geloven dat onze aanpak, die meer kijkt naar de ‘zachte selectiecriteria’, steeds relevanter wordt. Hierbij kijken we naar iemands persoonlijkheid, drijfveren, ambitie en potentieel. We onderzoeken: beschikt de kandidaat over de capaciteit en de wil om de vaardigheden te ontwikkelen die de rol van hem vragen?

Vandaar dat òf iemand past in de organisatie, kijkend vanuit de softskills, veel meer zegt over of het dè match kan zijn dan wanneer je vooral of alleen kijkt naar werkervaring en opleiding.

Een vruchtbare samenwerking betekent voor ons: een match waarbij zowel de organisatie als kandidaat blij zijn met elkaar. Want alleen dan is de kandidaat in staat het beste uit zichzelf naar boven te halen, zal hij van maximale toegevoegde waarde kunnen zijn en kan er sprake zijn van een langdurige samenwerking.
 

Hoe

Wat jij zoekt

Jij zoekt een talentvolle kandidaat die past bij jouw bedrijf, die zich onderscheidt van anderen, voldoende kennis in huis heeft en voldoet aan jouw criteria; kortom je hebt behoefte aan een perfecte match. Een goed wervingsproces gaat niet zonder gedegen voorbereiding. Wij vinden dat een goede voorbereiding essentieel is bij het behalen van het maximale resultaat.

Wij zijn oprecht nieuwsgierig naar jouw organisatie, de uitdagingen en specifieke zaken die jouw bedrijf uniek maken. Want alleen als cultuur, waarden, uitdagingen en ambities van de organisatie passen bij die van de kandidaat zal dit leiden tot een vruchtbare samenwerking.

Sandy, recruitment specialist bij DURF Company
 

Wij geloven alleen in 

Win – win 

Een vruchtbare samenwerking betekent voor ons: een match waarbij zowel de organisatie als kandidaat blij zijn met elkaar. Want alleen als hij / zij in staat het beste uit zichzelf naar boven te halen, zal hij / zij van maximale toegevoegde waarde kunnen zijn en kan er sprake zijn van een langdurige samenwerking. Onze pragmatische aanpak:

Uitgebreide persoonlijke intake
we willen ècht begrijpen wie jij zoekt

Wij denken mee
we geven vrijblijvend advies

Wij zijn open en transparant
jij weet waar je aan toe bent

Wij werken het profiel uit en gaan aan de slag
we kijken niet alleen naar CV’s, maar vooral wat iemand kan

Wij maken een selectie top kandidaten
wij dragen alleen kandidaten aan die ècht een match zijn

 

Wat we kunnen

Jij bepaalt

Dè geschikte kandidaat vinden kan een hele tijdrovende en vaak ook lastige uitdaging zijn. Je wilt je team (tijdelijk) uitbreiden met een interimmer en/ of versterken met een nieuwe talent volle medewerker, maar je komt zelf tijd en kennis te kort. Wij werken proactief via persoonlijk contact, digital marketing en ons uitgebreide netwerk. Jij bepaalt waarmee we je helpen:

> werven van talentvol en passend interim en vast personeel;
> de selectie, waarbij assessments van grote toegevoegde waarde zijn;
> onboarding, het instroomproces, waarbij focus ligt op de integratie van de medewerker in de gehele organisatie.

 

NEEM CONTACT OP

Wij kijken ernaar uit jou te ondersteunen bij de werving van jouw ideale kandidaat.