DURF Company | Hart voor ondernemers

Gedreven door passie en plezier om ondernemers te laten ondernemen zijn wij DURF Company gestart. Wij ondersteunen ondernemers door expertise in te brengen, zodat zij zich meer kunnen richten op hun bedrijfsdoelstellingen. Meer focus brengt meer rendement!

Onze waarden:

Icon Klompen
 

Bevlogen en nuchter

Met beide benen op de grond

Wij zetten mensen maximaal in hun kracht. Investeren in medewerkers draagt actief bij aan het resultaat en de continuïteit van je bedrijf. We hebben een optimistische nuchtere kijk op ondernemen: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Open, eerlijk en pragmatisch.

Icon Schip
 

Ondernemend en vindingrijk

Vanuit jouw wens

Met een ruime blik zijn we oprecht nieuwsgierig naar jouw onderneming. Wat drijft jou als ondernemer? Voor welke uitdagingen sta jij? Wij luisteren en onderzoeken, zonder te oordelen. Aan de hand hiervan komen wij met verfrissende ideeën en advies en gaan we concreet aan de slag met jouw vraagstukken.

Icon Meisje
 

Geen cent te veel

Flexibele service

Met verschillende vormen van ondersteuning bieden we een transparante, flexibele HR-dienstverlening aan. Van een HR-Scan tot een project en van een HR-Abonnement tot een HR-strippenkaart en van online HR-support op afstand, tot een HR-professional bij jou op locatie. De vorm bepaal jij, de uitvoering verzorgen wij. 

Icon Molen
 

Waarde toevoegen

Gewoon regelen

Wij bieden jou exact die ondersteuning welke nodig is om jouw medewerkers maximaal waarde toe te kunnen laten voegen aan je bedrijf. Van het regelen van de personeelsadministratie, het vinden van de juiste mensen tot het ontwikkelen van een strategisch groeiplan om mensen aan je bedrijf te blijven binden. En met regelen bedoelen we ook echt alles regelen.

Icon Tulpen
 

Kleurrijk

Uitdagen tot groei

Met kennis en ervaring van HR-zaken én onze ondernemersmentaliteit zijn we veelzijdig. Onze ervaring leert dat groei van je bedrijf begint bij het investeren in de ontwikkeling van je mensen. We dagen jou uit, luisteren en spiegelen om jou te helpen het beste in je mensen naar boven te halen. Zo prikkelen we jou om jouw bedrijf weloverwogen en gericht te helpen bij groei en professionalisering zodat jij (weer) gestaag kan werken aan je bedrijf.

Icon Leeuw
 

Oer-Hollands bedrijf

Dat is wat DURF Company is!

Wij hebben een veilige, vaste werkomgeving achter ons gelaten om onze droom te verwezenlijken. Om het verschil te maken. Wij zijn trots op de Hollandse waarden waar we ons mee vereenzelvigen.

We staan graag af en toe stil bij de grootse dingen waar een klein land als Nederland toe in staat is. Mogelijk gemaakt door Ondernemend Nederland en om te beseffen dat het MKB nog steeds dé motor is van de BV Nederland. Bezield door:

  • Mensen met durf en lef.
  • Vindingrijke ondernemers, doorzetters en aanpakkers.
  • Zij die hun kop boven het maaiveld uit durven steken.
  • Mensen die niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden.
  • Dwarse denkers hun hart volgen en het ruime sop kiezen.

Hier gaat ons hart sneller van kloppen, kortom: Hart voor Ondernemers

DURF jij met ons het gesprek aan te gaan?

MEER WETEN?

Laat je inspireren. Ontdek de mogelijkheden.

Meld je hier vrijblijvend aan en ontvang tips vanuit onze kennisbank.