DURF HR-scan  Ontdek waar je staat wat betreft de borging van personeelszaken met de DURF HR-scan, waarbij jouw ambitie het vertrekpunt is. Krijg inzicht en overzicht in wat gaat goed, wat kan beter, met concrete aanbevelingen.
 

DURF HR-scan

Ontdek waar je staat wat betreft de borging van personeelszaken met de DURF HR-scan, waarbij jouw ambitie het vertrekpunt is. Krijg inzicht en overzicht in wat gaat goed, wat kan beter, met concrete aanbevelingen.

Harry de Groot, HR-professional
 

HR-beleid

Uit onderzoek en persoonlijke ervaringen blijkt dat veel MKB-bedrijven onvoldoende aandacht hebben voor HR-beleid. Dit vormt niet alleen een risico in het kader van borging van wet -en regelgeving, maar kan ook leiden tot issues met personeel. Denk hierbij aan: ongemotiveerde mensen, hoog personeelsverloop- en verzuim en het moeilijk aantrekken van de juiste mensen.

Grote bedrijven hebben de mensen, vakkennis en middelen om effectief en goed HR-beleid te maken. Voor ondernemers in het midden-en kleinbedrijf ligt dit veelal anders. Ondanks de hoeveelheid aan beschikbare (online) informatie blijft de materie veelomvattend en complex.

Je wilt personeelszaken goed regelen en daarom HR-beleid maken, maar waar begin je?

Grote bedrijven hebben de mensen, vakkennis en middelen om effectief en goed HR-beleid te maken. Voor ondernemers in het midden-en kleinbedrijf ligt dit veelal anders. Ondanks de hoeveelheid aan beschikbare (online) informatie blijft de materie veelomvattend en complex.  Je wilt personeelszaken goed regelen en daarom HR-beleid maken, maar waar begin je? Met de DURF HR-scan doen we een nulmeting en brengen we in vier stappen jouw specifieke situatie in kaart.
 

DURF HR-scan

Met de DURF HR-scan doen we een nulmeting en brengen we in vier stappen jouw specifieke situatie in kaart:

  • Bepalen van ambitie en relevante context.
  • Uitvoeren van de DURF HR-scan.
  • Uitwerken van de scan en resultaten presenteren.
  • Gezamenlijk bepalen van het eventuele vervolg.

Met een ruime blik zijn we oprecht nieuwsgierig naar jouw bedrijf. We luisteren, onderzoeken en komen met verfrissende ideeën. Het is onze passie om jou op weg te helpen in de professionalisering en borging van HR-zaken.

 

Durf company helpt bij groei en professionalisering om jouw dromen te realiseren
 

Voor wie?

De DURF HR-scan is ontwikkeld voor kleine tot middelgrote organisaties die willen professionalisering en/of groeien. Wij zorgen voor inzicht en helpen bij de realisatie van jouw dromen.

Verschil willen maken begint bij durven loslaten. Wij geloven dat ondernemers die durven te kiezen succesvoller zijn. Onze HR-dienstverlening maakt focus mogelijk voor zij die willen professionaliseren. 

 

NEEM CONTACT OP

Maak focus mogelijk, durf los te laten en meld je vandaag nog aan.