Met het HR-abonnement van DURF Company bieden we HR op Maat. Wij helpen jou als ondernemer om focus aan te brengen door efficiënt en kosteneffectief personeelszaken te regelen met​ een​ van onze HR-abonnementen. De basis van onze succes aanpak is een team van enthousiaste HR-specialisten, gecombineerd met een online HR-portal en gestandaardiseerde workflows en sjablonen.
 

Wij helpen jou als ondernemer om focus aan te brengen door efficiënt en kosteneffectief personeelszaken te regelen met​ een​ van onze HR-abonnementen. De basis van onze succes aanpak is een team van enthousiaste HR-specialisten, gecombineerd met een online HR-portal en gestandaardiseerde workflows en sjablonen.

De pakketten waaruit gekozen kan worden zijn:

HR-basis op orde
per maand per medewerker
€30,-
Wij regelen en beheren de basis HR-administratie;

van beheer van personeelsdossiers, opstellen arbeidsovereenkomsten, bewaken kritische HR-data tot controle op wet- en regelgeving.

Met onze online HR-portal hebben medewerkers en leidinggevenden 24/7 toegang tot alle gegevens waarvoor ze zijn geautoriseerd.
Verzuim + re-integratie
per maand per medewerker
€15,-
Wij verzorgen de registratie van ziek- en herstelmeldingen, tot casemanagement in het kader van Wet Verbetering Poortwachter alsmede het onderhouden van contacten met instanties als Arbodienst en UWV.

Werving + arbeidsgeschillen
per maand per medewerker
€15,-
Van zorg voor de werving en selectie, alsmede de ondersteuning bij arbeidsgeschillen en ontslagzaken.

Van opstellen van waarschuwingsbrieven en vaststellingsovereenkomsten tot het begeleiden van leidinggevenden bij arbeidsgeschillen.

Bedrijven die kiezen voor dit pakket krijgen desgewenst gratis een online medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Voordelen van standaardisatie

Standaardisatie maakt continuïteit van onze dienstverlening mogelijk. Dit betekent dat je altijd verzekerd bent van onze full service aanpak. Ook in vakantieperiode of bij ziekte.

Daarbij betaal je alleen voor de daadwerkelijke inzet en het aantal medewerkers dat je in dienst hebt. Dat is DURF Company: scherp geprijsd, deskundig, betrouwbaar en dus geen verrassingen achteraf.

Bij ieder abonnement zorgen wij voor

  • toelichting werking HR-portal
  • toelichting workflows en sjablonen
  • invoeren bedrijfs- en personeelsgegevens in HR-portal
  • kennismaking met contactpersoon
  • evaluatiemoment binnen drie maanden

Eenmalige opstartkosten € 495,-

Download details abonnementen

 

 

Full Service salarisverwerking. Door de integratie met ons HR-portal vul je eenmalig de salarisgegevens in en de rest doen wij. Dat zorgt voor tijdsbesparing en werkt kostenverlagend. Salarisadministratie uitbesteden? Ontdek de mogelijkheden wanneer je HR en salarisadministratie combineert!
 

Meer focus?

Full Service salarisverwerking

Door de integratie met ons HR-portal vul je eenmalig de salarisgegevens in en de rest doen wij. Dat zorgt voor tijdsbesparing en werkt kostenverlagend.

Salarisadministratie uitbesteden?

NEEM CONTACT OP

Maak focus mogelijk, durf los te laten en meld je vandaag nog aan.