HR bij Walhout Civil, de klant vertelt

Logo Walhout Civil

In het voorjaar van 2022 kregen we een HR indicator ingevuld in onze mailbox van Jan Walhout, waarna een mooi en open gesprek volgde en ook de opdracht zijn bedrijf te helpen bij het professionaliseren op het gebied van HR.

 

Wat doet Walhout Civil?

Walhout Civil is gespecialiseerd in waterbouwkundige engineering, data en strategie. Onze ingenieurs zetten de koers uit voor de aanleg en het operationeel houden van havens, vaarwateren en maritieme infrastructuur.

Wat heeft DURF Company voor jullie gedaan?

jan en korne walhout

DURF Company heeft ons oude personeelshandboek op een prettige wijze getransformeerd in een aansprekend handboek, met een frisse en vlotte schrijfstijl. Ook zijn de arbeidsovereenkomsten omgezet in een ‘modern jasje’, op slechts één pagina en eigentijds. Dit spreekt ook onze nieuwe generatie ingenieurs erg aan.

Iedereen wil maar wat graag afscheid nemen van complexe arbeidsprocessen en juridificering. Uiteindelijk draait het bij een medewerker om een fijne arbeidsrelatie, een prettige werkgever en een succesvolle toekomst.

 

 

Zouden jullie DURF Company aanraden aan andere ondernemers?

DURF Company is de partij die balans weet te brengen in ondernemerschap en personeelszaken, met veel passie en een hart voor de mens. Door de focus te leggen op wenselijk gedrag en niet op arbeidsregels worden door DURF Company medewerkers op een andere wijze gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.

Als je als ondernemer op zoek bent naar een toegewijd, energievol HR-adviesbureau; durf dan te kiezen voor DURF Company.

Hartelijke groeten,
Jan Walhout

 

Walhout Civil won al diverse prijzen en awards (Aanstormend Talent 2018: Kon. Inst. Van Ingenieurs en Zeeuwse Pionieersprijs 2017). Een hoge klanttevredenheid heeft vanzelfsprekend dan ook topprioriteit bij dit ingenieursbedrijf. Bij DURF Company zijn we dan ook trots dat zij het vertrouwen in ons hebben gesteld. 

Wil je meer weten over onze diensten en onze werkwijze? Graag maken we vrijblijvend kennis. We luisteren graag naar jouw uitdagingen.
Bel of stuur een e-mail voor een kennismakingsgesprek.

 DURF Company  |  Expert in HR | Verzuim & Re-integratie | Werving + Arbeidsgeschillen

vragen@durfcompany.nl  | tel: 078-8443449

NEEM CONTACT OP

Wij kijken uit naar een ontmoeting!