Vol gas vooruit in 2023

Harry de Groot en Robert-Jan Jonker, partners DURF Company

 
 

2022 was het jaar van groei naar volwassenheid

 

Net als velen hebben wij als ondernemers in december teruggeblikt op het afgelopen jaar en de plannen geconcretiseerd voor het nieuwe jaar. Ook dit jaar heeft dit mooie inzichten opgeleverd. In dit blog blikken we terug op 2022.

 

Het aantal klanten is flink toegenomen

DURF Company gaat in 2023 alweer het derde ondernemingsjaar in, waarbij 2022 het jaar van groei naar vakvolwassenheid was. In alle diensten die we aanbieden, hebben we groei verwezenlijkt. Zo is het aantal medewerkers wat wij servicen met onze ‘HR-abonnementen op maat’ meer dan verdrievoudigd. Een ontwikkeling waar we natuurlijk heel erg blij mee zijn.

 

Ook hebben we een breed scala aan mooie HR-projecten uitgevoerd. Zo hebben we met onze DURF templates, zoals een personeelshandboek en arbeidscontracten, meerdere klanten op weg geholpen bij de professionalisering van bedrijf. Keer op keer bleek dit een grote, maar betaalbare, stap vooruit voor de organisatie. Zowel de ondernemers zelf, als medewerkers zagen hierin de meerwaarde.

 

Ook ons klantenbestand is flink gegroeid. In 2022 hebben 12 nieuwe klanten het vertrouwen uitgesproken in DURF Company. Samen met de bestaande klanten, zijn we in staat om steeds meer MKB-ondernemingen te ontzorgen, waardoor ondernemers zich meer kunnen focussen op hun bedrijfsvoering. Wij geloven dat ondernemers die durven loslaten en kiezen, succesvoller zijn. Zoals het uitbesteden van de HR-dienstverlening aan DURF Company :).

 

Ons team als drijvende kracht

Ons team van medewerkers, samenwerkers en business partners is in 2022 eveneens gegroeid. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat we onze ambities voor 2022 hebben gerealiseerd. Daar zijn we super trots op.

 

HR is een vak wat voortdurend in ontwikkeling is en de HR-professional is binnen veel bedrijven ‘het vertrouwde gezicht’. Dat is ook in 2022 gebleken. In de huidige tijd van schaarste aan gekwalificeerd personeel, waarbij medewerkers steeds hogere eisen aan hun werkomgeving stellen, is de HR-professional steeds vaker het klankbord van de ondernemer. Wij zijn blij dat we deze rol voor steeds meer scale-ups en MKB-bedrijven mogen vervullen.

 

DURF Company is steeds vindbaarder

In het afgelopen jaar is gebleken dat we steeds vindbaarder zijn voor potentiële klanten. Regelmatig zijn we benadert met een concrete vraag, doordat DURF Company werd gevonden in de zoekmachines of op social media. Hetzelfde geldt voor wat betreft het netwerk. Doordat we ook nog eens warm worden aanbevolen door mensen waar we eerder mee hebben samengewerkt, zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we veel opdrachten hebben mogen uitvoeren, zonder enige vorm van acquisitie. Daar zijn we natuurlijk super blij mee.

 

Vol gas vooruit in 2023

Natuurlijk gaan we in 2023 door op de ingeslagen weg. We hebben mooie plannen ontwikkelt en ambitieuze doelstellingen geformuleerd. Graag nemen we jullie hierin mee in het volgende blog.

 

Ben je nieuwsgierig naar de ontwikkelingen en dienstverlening van DURF Company? Volg ons dan op LinkedIn of neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn je graag van dienst.

 

DURF Company   Expert in HR | Verzuim & Re-integratie | Werving + Arbeidsgeschillen

vragen@durfcompany.nl  | tel: 078-8443449

 
 

 

Terug naar Blogpagina