Groei door Inspiratie

Groei door inspiratie van DURF Company

 
 

Groei door Inspiratie

In ons laatste artikel hebben we met trots teruggeblikt op het afgelopen jaar. In veel opzichten was 2022 het jaar van groei en ontwikkeling voor DURF Company. Een jaar waarbij het fundament is gelegd voor wat de basis moet vormen om voor de aankomende jaren nog meer MKB-bedrijven en Ondernemers te ontzorgen op het gebied van HR-dienstverlening. 

 

HR dilemma’s en -prioriteiten in de spotlight

Voor 2023 ligt de focus wederom op groei. Groei van onze eigen organisatie, maar zeker ook groei van onze klanten en volgers. We gaan dat doen met onze HR-diensten op maat, maar zeker ook door jou actief te gaan inspireren.

Door elk kwartaal een ander actueel HR-dilemma of -prioriteit in de spotlight te zetten, hopen wij te inspireren en actief ideeën te kunnen meegeven. Thema’s waarvan we weten dat Ondernemers en HR-Professionals hiermee worstelen.

Hoe gaan we dat doen?

Wij gaan op onze social media kanalen kennis & actualiteiten delen en inzicht geven in HR-toepassingen. Ook willen we inspirerende klantverhalen delen en nog veel meer. Onze ambitie is om jou te inspireren waardoor er groei ontstaat.

Kortom: Groei door Inspiratie !

 

Personeelsontwikkeling & Duurzame inzetbaarheid

De thema’s die we dit kwartaal willen belichten zijn: ‘Personeelsontwikkeling’ en ‘Duurzame inzetbaarheid’. Thema’s die zeer actueel zijn als we kijken naar het HR-Trendonderzoek wat recentelijk is uitgevoerd door de firma Berenschot.

In de strijd om talent te behouden verschuift het accent naar de ontwikkeling en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dat is geen gemakkelijke opgave en vraagt om meer dan alleen HR-tooling.

Het vraagt om een integrale aanpak, waarbij het soms nodig is om buiten de bestaande kaders en denkpatronen te handelen. Hoe je dat kunt aanpakken gaan we dus in de aankomende periode met jullie delen. 

 

Ben je nieuwsgierig naar de ontwikkelingen en dienstverlening van DURF Company? Volg ons dan op LinkedIn of neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn je graag van dienst.

 

DURF Company   Expert in HR | Verzuim & Re-integratie | Werving + Arbeidsgeschillen

vragen@durfcompany.nl  | tel: 078-8443449

 
 

 

Terug naar Blogpagina