Strategisch HR plan voor Stratt+

In het najaar van 2022 kregen we de vraag om te helpen bij het opstellen van strategisch plan hoe HR kan bijdragen om de organisatiedoelstellingen te behalen. 

Stratt+

Wat doet Stratt+?

Stratt+ is specialist in het invullen van technische projecten binnen het bedrijfsleven en bij de overheid. Wij matchen opdrachtgevers met de juiste technisch professionals, of het nu gaat om korte opdrachten, langdurige projecten of technische functies met uitzicht op een vast dienstverband.

Missie: Verbinden van vraag en aanbod op de technische arbeidsmarkt.
BHAG: Wij verandeeren de visies op bureaus.

 

Wat heeft DURF Company voor jullie gedaan?

DURF Company heeft een coachingstraject vervuld. Samen met de Manager HRM heeft DURF Company een strategisch model ontwikkeld hoe HR kan bijdragen om de organisatiedoelstellingen te gaan behalen. Dit model is tevens ook voor andere afdelingen binnen onze organisatie te gebruiken.ronald vd wal

 

Zouden jullie DURF Company aanraden aan andere ondernemers?

Eén van de eigenaren, Harry de Groot, ken ik al veel langer. Hij betrekt je volledig bij het conceptuele proces en wist mij op een prettige manier uit te dagen zodat het een model werd dat bij onze organisatie paste. Dat alles doet hij op gepassioneerde wijze.

 

Tips voor mede-ondernemers / managers?

Maak meer tijd om af en toe uit de hectiek van de dag te zijn. Kijk naar je organisatie vanuit helikopter perspectief. Formuleer naast het grote doel ook tussenstappen waar je met je team mee aan de slag gaat. 

 

Ben jij op zoek naar HR ondersteuning die flexibel is, meedenkt en maatwerk levert? Graag maken we vrijblijvend kennis. We luisteren graag naar jouw uitdagingen.
Bel of stuur een e-mail voor een kennismakingsgesprek.

 

DURF Company   Expert in HR | Verzuim & Re-integratie | Werving + Arbeidsgeschillen

vragen@durfcompany.nl  | tel: 078-8443449

NEEM CONTACT OP

Wij kijken uit naar een ontmoeting!