DURF Company helpt ondernemers bij de werving en selectie van (interim) medewerkers die passen bij jou en je team !

Voor ondernemers door ondernemers

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het HR-vak en zijn al vele jaren ondernemer. Als geen ander begrijpen daarom de uitdagingen en behoeften van ondernemers in het MKB. DURF Company is expert in HR, verzuim & re-integratie, werving & arbeidsgeschillen en organisatieontwerp.

HR Interim opdrachten in het MKB

 

 

Vacature: interim recruiter 

 

Vacature Interim Recruiter Succesvol VervuldVoor deze opdracht zoeken we een interim recruiter, die een groot familiebedrijf gaat helpen bij de werving en selectie. Denk jij niet alleen in aantallen, maar vooral ook in kwaliteit? Ben je positief ingesteld en een echte teamspeler?

Wie weet ben jij de kandidaat interim recruiter die wij zoeken. Aanvullend vragen we van de recruiter dat hij of zij in staat is zich echt in te leven in de organisatie en daarmee de behoefte van de klant maximaal kan voelen

Lees de hele vacature

 

 

Vacature: interim HR-adviseur  TIJDELIJK ON HOLD

Ben jij een aanpakker, een HR-interimmer die de nodige vlieguren heeft en stevig in z’n schoenen staat? Kan je dienend leiderschap echt voelen, adem je een ‘mens-cultuur‘, ben je in staat te signaleren, mee te denken en vooral zelfstandig zaken op te pakken?

Wie weet is deze mooie interim opdracht dan iets voor jou! Als interim HR-adviseur ga je voor minimaal 4-6 maanden aan de slag bij dit groot MKB bedrijf. De opdracht is fulltime en op locatie.

Lees de hele vacature

 

Herken jij in één van de opdrachten?