HR Vraagbaak | Als ondernemer kunnen er situaties ontstaan waarbij je professionele HR-ondersteuning zou willen op een specifieke vraag. Helaas kan je binnen jouw eigen organisatie bij niemand met deze vraag terecht.  In plaats van zelf op zoek te gaan naar de juiste informatie, zou je een helpende hand willen bij het vinden van het juiste antwoord of advies. Onze HR-specialisten helpen jou graag bij het vinden van het juiste antwoord of advies.
 

#Durftevragen

DURF HR-vraagbaak

Als ondernemer kunnen er situaties ontstaan waarbij je professionele HR-ondersteuning zou willen op een specifieke vraag. Helaas kan je binnen jouw eigen organisatie bij niemand met deze vraag terecht.

In plaats van zelf op zoek te gaan naar de juiste informatie, zou je een helpende hand willen bij het vinden van het juiste antwoord of advies. Onze HR-specialisten helpen jou graag bij het vinden van het juiste antwoord of advies.

Speciaal voor dergelijke situaties hebben wij de HR-DURF kaart. Deze prepaid kaart biedt jou de mogelijkheid om, wanneer de vraag zich aandient, ons in te zetten zonder dat dit direct leidt tot een losse factuur.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om ons advies te vragen zonder de inzet van de HR-DURF kaart.

NEEM CONTACT OP

#Durftevragen